Comunicatul Ministerului de Finante si Mesajul firmei Gerom
 
 Dragi membri,

 Ieri, 30 decembrie 2014, seara tarziu, a aparut pe site-ul UNTRR asa zisul raspuns pe care il asteptam de la Ministerul Finantelor.
 Cateva observatii:
 Este un material care nu se adreseaza direct transportatorilor, vine de la d-nul Dan Manolescu Secretar de stat in Ministerul Finantelor catre d-nul Gelu Diaconu, presedinte ANAF.
 Materialul este destul de lung, si nu da un raspuns clar si definitiv, motivand necesitatea solicitarii si a unui punct de vedere din partea Ministerului Muncii. Cu alte cuvinte reprezinta o amanare a clarificarii impozitarii diurnelor.
 Am trimis materialul spre studiu specialistilor, care vor formula un punct de vedere asupra continutului sau si pe care vi-l vom transmite imediat dupa 1 ianuarie.
 Pana atunci va transmitem mesajul de multumire pe care firma Gerom-Intertrans doreste sa-l adreseze colegilor de breasla prin intermediul bursei noastre:
 
Dragi transportatori,
 La cumpana dintre ani, va multumesc din inima pentru solidaritatea pe care ati aratat-o firmei Gerom-Intertrans SRL, al carui administrator sunt, firma cu o vechime de 21 de ani in activitatea de transport international, cu o cifra de afaceri de 13.5 milioane de lei in 2013, avand 38 de angajati si careia ANAF i-a stabilit retroactiv impozit pe salarii si contributii sociale de 3.035.148 lei aplicate la diurnele achitate in perioada 2011-2014, la care se adauga accesorii (dobanzi si penalitati) de 1.141.400 lei.
 Dragi colegi,
 Va doresc sa nu treceti niciodata prin ce am trecut eu.
 Imi doresc ca 2015 sa inchida cosmarul pe care 2014 l-a deschis.
 La Multi Ani !
 George Stocheciu
Administrator
Gerom-Intertrans SRL
 
Va invitam sa ii raspundem si noi, cei care inca nu am facut-o, cu un REPLY la acest email cu subiectul SUNTEM SOLIDARI.
 In incheiere, ne alaturam si noi urarilor sale de La Multi Ani, dorindu-va speranta, sanatate, putere de munca si NORMALITATE ! Echipa Euload.
 Citeste aici materialul Ministerului de Finante

 
31/12/2014 13:01