Invitatie la seminarul Euload - Sibiu, 16 martie 2016
 

                


 EULOAD.com va invita la seminarul
  Analiza Cost/Km - Profitabilitate in domeniul Transporturlui de Marfa
din SIBIU, 16 MARTIE 2016

 Dorim sa va invitam la SEMINARUL GRATUIT pe care il vom sustine la SIBIU, in 16 martie 2016.
 Tema seminarului va fi: Analiza Cost / KM - Profitabilitate in domeniul Transportului de Marfa.
 Este o tema vasta, de importanta strategica as zice, pe care o vom aprofunda cu aceasta ocazie, astfel incat sa ramaneti cu informatii valoroase care sa va ajute in activitatea dumneavoastra. Vom folosi workbook-uri si studii de caz, pentru o mai usoara parcurgere a tematicii.
 Seminarul se adreseaza in principal administratorilor de companii de transport marfa, directorilor, dar poate fi foarte valoros si contabililor, sefilor de autocoloana din firma d-voastra.
 Am sustinut o prezentare pe aceasta tema in 2014 la Piatra-Neamt in cadrul Conferintei Tranzit. Am inteles atunci ca exista un foarte mare interes al transportatorilor pe acest subiect.
 De asemenea cele 8 seminarii SoftTransport - Mai mult decat o aplicatie, o metoda de organizare in transport pe care le-am sustinut anul trecut in mai multe localitati din tara, mi-a aratat ca acest interes este mai mare ca oricand. Haideti sa abordam din nou problema costurilor din perspectiva anului 2016.
 De ce o facem? Poate stiti deja ca am lansat in luna ianuarie si o serie de emisiuni LIVE, in fiecare Miercuri de la ora 12:00. Iarasi, de ce o facem? Pentru ca, in cei 10 ani de cand Euload este aproape de transportatori si transportatorii alaturi de Euload, inima noastra vibreaza odata cu inima d-voastra, cu inima transportului romanesc.
 Asadar, te invit sa participi gratuit la Seminarul Euload care va avea loc in data de 16 Martie 2016, in Sibiu la hotelul Hilton, incepand cu ora 12:00.
PROGRAMUL SEMINARULUI
11:45 - Primirea invitatilor.
12:00 - Analiza cost / km pe intelesul tuturor.
 - Indicatori relevanti.
 - Strategii de reducere a costurilor.
 
  14:00 - Pauza de cafea.
 
  14:30 - Tarifele de transport. Sunt ele acoperite?
           - Drumul spre (o mai mare) profitabilitate.
 
  16:00 - Inchidere seminar.

  De ce ai participa?
 Pentru simplul motiv ca INFORMATIA inseamna bani, inseamna succes, inseamna putere.

 Locuri disponibile: 200.

Te rog sa confirmi prezenta ta (si eventual a colegilor tai) la numarul de telefon 0756-777-777 - Alin Cristian Silaghi sau la adresa de e-mail: contact@euload.com

Te astept cu drag!

 Ioana Csengeri
www.euload.com
 
25/02/2016 14:33