Imbunatatiri semnificative aduse partii de bursa de transport
 

Dragi membri,


Siguranta este un element cheie in ceea ce înseamna transportul de marfa. In contextul in care infractionalitatea online are un trend crescator am decis sa intarim si pe platforma noastra elementele de siguranta.


Prima modificare, extrem de importanta este de a transfera sub abonamentul EXTRA platforma de marfuri si camioane. Acest lucru inseamna ca orice cont trece prin filtrul unui transfer bancar, astfel incat putem folosi indirect procedurile de verificare (filtrele) bancare. Astfel am renuntat și la modalitatea de plata prin mandat postal.


A doua modificare extrem de importanta este ca puteti folosi platforma de marfuri si camioane in regim privat. Cu alte cuvinte, puteti posta marfuri si camioane cu optiunea de a fi vizibile doar pentru prietenii d-voastra. Evident optiunea de a fi publice (vizibile tuturor utilizatorilor) ramane si ea.


De altfel, PRIETENIA este o notiune cheie a noii noastre platforme. Puteti sa adaugati in lista d-voastra de prieteni colaboratorii actuali sau fosti in care aveti INCREDERE, si care doriti sa poata vizualiza marfurile si camioanele d-voastra care nu doriti sa fie publice.


Puteti solicita la randul d-voastra sa fiti inregistrat ca prieten de catre alte companii. Daca vreti seamana cu o retea de socializare gen Facebook. De altfel, un efect secundar, dar benefic, al acestei schimbari este posibilitatea de a folosi platforma si pentru a va promova si imbunatatii imaginea – adica pentru marketing.


Va invit sa testati si sa folositi aceasta platforma. Sper sa o gasiti prietenoasa si folositoare.


Cu multumiri,

Ioana Csengeri

administrator

 
08/06/2016 09:57