Modificari importante aduse structurii abonamentelor
 

Dragi membri,


In contextul procesului de reinnoire mai ample a platformei noastre euload.com, odata cu imbunatatirile aduse zonei de bursa de transport, regandita ca platforma de marfuri si camioane cu posibilitatea de a rula in dublu regim, public sau privat, am restructurat si serviciile la care aveti acces in abonamentul BAZA respectiv EXTRA.


Astfel, o parte din serviciile oferite gratuit in abonamentul BAZA gratuit au fost transferate sub abonamentul EXTRA contra-cost. Click aici pentru tipuri de abonamente.


Stiu, poate sa fie frustrant ca dupa o lunga perioada in care anumite servicii au fost gratuite sa fie nevoie de plata unui abonament pentru a le accesa. Acest abonament, insa, nu este scump, el se ridica la valoarea de 150 de lei pe an. Insa el ne va permite si noua, echipei Euload, sa va putem servi in continuare la seriozitatea, profesionalismul cu care v-am obisnuit si sa dezvoltam alte servicii utile transportatorilor.


Pentru cei dintre d-voastra care aveti nevoie azi sau maine de serviciile care au fost transferate sub abonamentul EXTRA, puteti sa sunati la serviciul clienti pentru a va da acces temporar, de cateva zile, la abonamentul EXTRA, pana veti reusi, in cazul in care doriti, sa achitati contravaloarea unui astfel de abonament.


Va multumesc pentru intelegere si va asigur de tot suportul nostru!


Cu prietenie,

Ioana Csengeri

administrator

 
08/06/2016 10:16