Incarca marfa mai usor - o noua facilitate a platformei Euload
 

Stimati membri,

Va propunem sa incercati si sa utilizati o noua facilitate a platformei noastre:  www.euload.com si anume posibilitatea de a incarca marfuri CALUP, LA GRaMADA, printr-un simplu Copy/Paste. (vezi video ajutator)

Acest serviciu se preteaza daca aveti marfurile disponibile intr-un fisier excel sau csv.  La prima folosire va trebui sa indicati ce reprezinta coloanele din fisierul d-voastra, pe urma acest lucru ramane salvat.


Ar mai fi inca de explicat, dar vorba multa, saracia omului. Cel mai bine este sa incercati. Noi suntem aici sa va asistam daca intampinati greutati (la tel: 0756-777777, 0756-777722, 0756-777714). 

https://www.euload.com/user.cargo.php

Suntem mai mult decat recunoscatori daca ne veti spune parerea d-voastra despre acest nou serviciu si orice sugestie este bine-venita.

Nu uitati si de cateva imbunatatiri recente ale euload, care credem noi ar fi interesente pentru expeditori:

- pentru cresterea securitatii am introdus pe platforma noastra un certificat digital care incripteaza transferul de date. Cu alte cuvinte euload a devenit https:// !

- posibilitatea de a posta marfuri si camioane cu VIZIBILITATE LIMITATA la colaboratorii pe care d-voastra ii definiti ca PRIETENI (vezi video ajutator).

In plus va puteti gestiona lista propriilor colaboratori, actuali sau fosti parteneri, pana la nivel de persoana, cu care ati colaborat fara incidente folosind sectiunea noastra Lista prieteni (vezi video ajutator). In aceasta sectiune puteti genera inclusiv o lista de email-uri pe care pe urma sa o folositi pentru a va anunta colaboratorii cu privire la disponibilitatea de marfuri si camioane (vezi video ajutator).

De altfel, PRIETENIA este o notiune cheie a noii noastre platforme. Puteti solicita la randul d-voastra sa fiti inregistrat ca prieten de catre alte companii. Daca vreti, seamana cu o retea de socializare gen Facebook. De altfel, un efect secundar, dar benefic, al acestei implementari este posibilitatea de a folosi platforma si pentru a va promova si imbunatati imaginea – adica pentru marketing.

Va invit sa testați si sa folositi platforma EULOAD. Sper sa o gasiti prietenoasa si folositoare.Cu prietenie,
Ioana Csengeri

www.euload.com
www.soft-transport.ro
www.facebook.com/groups/infotransportatori/

 
20/10/2016 12:17