La ce te poate ajuta lista de prieteni?
 
Dragi membri,

Siguranta este un element cheie in ceea ce înseamna transportul de marfa. In contextul in care infractionalitatea online are un trend crescator am decis sa intarim si pe platforma noastra elementele de siguranta.   


O modificare extrem de importanta este ca puteti folosi platforma de marfuri si camioane in regim privat. Cu alte cuvinte, puteti posta marfuri si camioane cu optiunea de a fi vizibile doar pentru prietenii d-voastra. Evident optiunea de a fi publice (vizibile tuturor utilizatorilor) ramane si ea.


Veti puteti gestiona lista propriilor colaboratori, actuali sau fosti parteneri, pana la nivel de persoana, cu care ati colaborat fara incidente folosind sectiunea noastra Lista prieteni (vezi video ajutator). In aceasta sectiune puteti genera inclusiv o lista de email-uri pe care pe urma sa o folositi pentru a va anunta colaboratorii cu privire la disponibilitatea de marfuri si camioane (vezi video ajutator).


De altfel, PRIETENIA este o notiune cheie a noii noastre platforme. Puteti solicita la randul d-voastra sa fiti inregistrat ca prieten de catre alte companii. Daca vreti, seamana cu o retea de socializare gen Facebook. De altfel, un efect secundar, dar benefic, al acestei implementari este posibilitatea de a folosi platforma si pentru a va promova si imbunatati imaginea – adica pentru marketing.

 
09/12/2016 11:40