Invitatie la Conferinta Euload - Sibiu, 22 martie 2017
 

           
 EULOAD.com va invita la Conferinta
  Radiografia interna a unei firme de transport
din SIBIU, 22 MARTIE 2017

 Dorim sa va invitam la CONFERINTA EULOAD  pe care o vom susține GRATUIT la SIBIU, in 22 martie 2017, sub titlul  Radiografia interna a unei firme de transport.
Mai precis vom discuta despre organigrama unei firme de transport, posturi si fise de post, relatiile ierarhice, motivarea si fidelizarea angajatilor, aspecte salariale, dimensionarea corecta a personalului TESA, spiritul de echipa si rolul managerului in echipa. Evident si soferii isi vor gasi loc in cadrul dezbaterii noastre.
 In plus, trebuie sa spun ca radiografia nu va fi doar pe plan functional sau al relatiilor ierarhice, dar va fi si o radiografie a fluxului informational, si chiar si a spatiului fizic.

Este si aceasta o tema vasta, la fel ca si tema pe care am prezentat-o anul trecut:  Calcul Cost/KM – Profitabilitate in Transportul Rutier de Marfa, si tot la fel, este de importanta strategica. De altfel, ideea acestui seminar mi-a venit din interactiunea cu mulți dintre d-voastra la evenimentele (seminarii sau webinarii) Euload. Cum sa ne organizam mai bine a venit adeseori in discutie !

Asadar ne-am gandit sa-i dedicam un intreg eveniment, astfel incat sa ramaneti cu informatii valoroase care sa va ajute in activitatea dumneavoastra. Vom folosi workbook-uri si studii de caz, pentru o mai usoara parcurgere a tematicii.

Conferinta se adreseaza in principal administratorilor de companii de transport marfa, directorilor, dar poate fi foarte valoros si inspectorilor de personal, sefilor de autocoloana din firma d-voastra.

Conferinta va avea loc in data de 22 MARTIE 2017, in Sibiu la Hotel Hilton, incepand cu ora 12:00.

PROGRAMUL SEMINARULUI
  11:45 - Primirea invitatilor.

  12:00 – Radiografia interna a unei firme de transport.
                    (speaker – Ioana Csengeri)
  14:00 - Pauza de cafea și networking.

  14:30 –Vrem soferi, dar NU vrem probleme!
                    (speaker – Aliz Jakab)
  15:00 – Sistemul informatic (hardware si software) versus organigrama.
                    (speaker – Dienes Attila, Catalin Calu)
  15:30 - Pauza de cafea si networking.

  16:00 – Discutie pe tema Milog, Macron, etc.
                      (speaker – Ioana Csengeri)
  17:00 – Inchidere conferinta.

  De ce ai participa?
  Pentru simplul motiv ca INFORMATIA inseamna bani, inseamna succes, inseamna putere si mai ales inseamna mai putin timp irosit, mai puțin efort si mai putine probleme.

Locuri disponibile: 200.


Te rog sa confirmi prezenta ta (si eventual a colegilor tai) la numarul de telefon 0756-777-777 - Sorin-Catalin Calu sau la adresa de e-mail: evenimente@euload.com

In plus, poti trimite INVITATIA PDF (CLICK AICI) la toti cei care crezi tu ca ar putea beneficia de aceasta conferinta.


Va invitam sa vizualizati si invitatia VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=VnCr3plYrSMTe astept cu drag!

 Ioana Csengeri
www.euload.com
 
02/03/2017 13:03