Invitatie la Conferinta Euload - Expo Arad, TRANSPOT-AR - 09 Iunie 2017
 

           
 EULOAD.com va invita la Conferinta
  Radiografia interna a unei firme de transport
EXPO ARAD, TRANSPORT-AR, 09 IUNIE 2017


Doresc sa va invit la CONFERINTA EULOAD pe care o vom sustine GRATUIT la ARAD, in 9 iunie 2017, sub titlul Radiografia interna a unei firme de transport.

Mai precis vom discuta despre organigrama unei firme de transport, posturi si fise de post, relatiile ierarhice, motivarea si fidelizarea angajatilor, aspecte salariale, dimensionarea corecta a personalului TESA, spiritul de echipa si rolul managerului in echipa. Evident si soferii isi vor gasi loc in cadrul dezbaterii noastre.

In plus, trebuie sa spun ca radiografia nu va fi doar pe plan functional sau al relatiilor ierarhice, dar va fi si o radiografie a fluxului informational, si chiar si a spatiului fizic.


Este si aceasta o tema vasta, de importanta strategica, care vine sa raspunda intrebarii: Cum sa ne organizam mai bine? Tocmai de aceea conferinta se adreseaza in principal administratorilor de companii de transport marfa, directorilor, dar poate fi foarte valoros si inspectorilor de personal, sefilor de autocoloana din firma d-voastra.


Este aceeasi conferinta pe care am tinut-o si la Sibiu in data de 22 martie 2017 si care s-a bucurat de o audienta larga si de multe aprecieri din partea celor care au participat.

De data aceasta, sub cupola Transport-AR, vom avea 3 ore de informatii extrem de valoroase care sa va ajute in activitatea dumneavoastra. Vom folosi si de aceasta data workbook-uri si studii de caz, pentru o mai usoara parcurgere a tematicii.


PROGRAMUL CONFERINȚEI

11:45  - Primirea invitatilor.

12:00  - Radiografia interna a unei firme de transport. (speaker – Ioana Csengeri)

13:45  - Pauza 

14:00  - Vrem soferi, dar NU vrem probleme! (speaker – Aliz Jakab)

14:30 – Sistemul informatic (hardware si software) versus organigrama. (speaker – Dienes Attila, Catalin Calu)

15:00  -  Inchidere conferinta.


De ce ai participa?

Pentru simplul motiv ca INFORMATIA inseamna bani, inseamna succes, inseamna putere si mai ales inseamna mai putin timp irosit, mai puțin efort si mai putine probleme.

Locuri disponibile: 200.

Te rog sa confirmi prezenta ta (si eventual a colegilor tai) la numarul de telefon 0756-777-714 – Aliz Jakab sau la adresa de e-mail: contact@euload.com


In plus, poti trimite INVITATIA PDF (CLICK AICI) la toti cei care crezi tu ca ar putea beneficia de aceasta conferinta.


Va invitam sa vizualizati si invitatia VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=4mqt2ACXqUgTe astept cu drag!

Te astept cu drag!

Cu prietenie,
Ioana Csengeri
Administrator
www.euload.com
www.soft-transport.ro
www.facebook.com/groups/infotransportatori/

 
03/05/2017 09:40