Toamna se numara emisiunile ...
 
Dragi prieteni,

Iata a venit si toamna. Sper ca acest email sa va gaseasca in primul rand sanatosi si in al doilea rand activi si pasionati in continuare de transport.

Emisiunea Transport Business Weekly Show , Euload LIVE cum imi placea mie sa o numesc se opreste aici. Am inregistrat in 3 sezoane nu mai putin de 35 de episoade si foarte, foarte multi participanti. Unii chiar saptamana de saptamana. Va multumesc tuturor si va asigur ca m-am simtit extrem de onorata de atentia si interesul d-voastra pentru acest demers al meu si al intregii echipe a Euload.

Colectia acestor emisiuni, mai bine-zis, 30 dintre ele, le-am strans sub titlul de Management in transport. Provocari si solutii. Ele formeaza impreuna 3 DVD-uri si reprezinta, daca vreti, o sinteza a experientei mele in transport, experienta care a trecut deja de 10 ani.

Aceasta colectie, stransa pe 3 DVD-uri, va sta la dispozitie. Pretul pe care l-am fixat este de 200 de lei, TVA si transport inclus.
Nu stiu daca e un pret mic sau mare, pentru ca seria noastra de emisiuni este, daca vreti, o premiera, dupa cum si activitatea de productie de DVD este pentru noi una noua. Eu sper totusi ca veti gasi, cei care il veti cumpara, idei care sa valoreze cu mult mai mult si care sa va ajute in activitatea d-voastra de zi cu zi. Colectia o puteti comanda la numarul de telefon: 0756 777 714 - Aliz sau la adresa de mail: contact@euload.com. Modalitati de plata: RAMBURS sau TRANSFER BANCAR. Transport gratuit prin FAN Courier sau Posta Romana.

Eu personal raman alaturi de d-voastra cu tot sufletul prin Euload, Soft-Transport, Info Transportatori si alte proiecte pe care la momentul potrivit vi le vom impartasi.

Chiar daca nu va fi un nou episod al acestei emisiuni, ramane Blog Euload unde ne putem intalni mai des si unde pot sa va transmit un gand sau un indemn pe care multi dintre d-voastra poate s-ar bucura sa-l primeasca:

Eu cred in viitorul din transporturi. Nu renuntati! Stati cat mai aproape de afacerile d-voastra si va fi bine!

Cu prietenie,
Ioana Csengeri
www.euload.com
www.soft-transport.ro
www.facebook.com/groups/infotransportatori/
 
10/10/2017 08:37