Esti transportator si vrei un logo?
 

Salutare prieteni,

In primul rand am rugamintea ca informatiile prezentate in acest mail sa ajunga la manager/administrator pentru ca el stie cel mai bine ce haine trebuie sa imbrace firma pe care o conduce.


Avem pentru dvs. cea mai simpla si mai accesibila modalitate de a obtine un logo de calitate. Un designer creativ, profesionist va crea un logo pentru firma dvs.


Logo-ul apare pe toate produsele, cartile de vizita si spatiile publicitare, definind astfel imaginea companiei. Acest fapt reflecta cat de importanta este sigla, cata atentie si cat timp trebuie alocat la elaborarea acestui concept. La crearea siglei trebuie sa tinem cont de forme, font-uri si culori dar este necesar sa tinem cont si de tendinte.


Dupa cum stiti domeniul de activitate al Euload nu este design-ul, dar am observat ca exista un deficit de imagine in randul transportatorilor. Sunt multe firme de transport care nu detin un logo.


Si pentru ca noi la Euload avem un designer foarte bun, ne-am gandit sa va ajutam. Vrem sa facem din firma dvs. un brand; daca si dvs. va doriti asta, vom incepe prin a crea un logo. Vom cladi imaginea firmei dvs. de la zero, designerul nostru nu duce lipsa de creativitate; profitati de ideile lui!


In cazul in care rezultatul corespunde cerintelor dvs., puteti achizitiona logo-ul, detinand astfel drepturile de utilizare ale acestuia.


Daca nu sunteti multumit de rezultatul obtinut nu sunteti obligat sa achizitionati si nu trebuie sa platiti nimic.


Va astept sa fim creativi.

https://youtu.be/z5qbR3l9AnY


Cu prietenie,

Catalin Calu
Client Manager
Euload și Soft-Transport
Tel.: 0756-777-777
Email: catalin.calu@soft-transport.ro
www.soft-transport.com
www.euload.com

P.S.
Te invitam sa ni te alaturi si pe grupul de Facebook la adresa:  
https://www.facebook.com/groups/infotransportatori/
 
23/10/2018 10:15