HARTA ONLINE cu variantele ocolitoare ale restrictiilor de vara din Germania
 
Va reamintim ca in Germania, incepand din 1 iulie pana in 31 august, se introduc restrictii suplimentare de vara pe mai multe autostrazi in fiecare sambata intre orele 07:00 – 20:00.

Euload.com iti pune la dispozitie in cadrul abonamentului EXTRA o HARTA ELECTRONICA INTERACTIVA cu variantele de ocolire a autobenzilor cu interdictii de circulatie.

Aceasta harta iti va permite sa circuli si sambata in Germania in lunile de vara.

Asadar daca detii deja sau achizitionezi un Abonament Extra pe platforma EULOAD de 1 an de zile in valoare de 200 Ron (TVA inclus), beneficiezi si de harta online interactiva cu restrictiile de vara din Germania.  In plus ai acces timp de un an de zile la restrictiile generale de circulatie din Europa, in format tabelar, pe langa multe alte facilitati ale Abonamentului Extra.

Daca doriti sa treceti la Abonament Extra,  puteti sa o faceti online, generand factura proforma la adresa https://www.euload.com/subscription.php.

Harta cu restrictiile de vara o puteti accesa in meniul de sus (Documentare -> Harti, Rute, Restrictii -> Restrictii de vara Germania), sau in meniul din stanga (Speciale) sub Restrictii Generale de Circulatie.

Link-ul direct unde puteti accesa harta este:

https://www.euload.com/germany.summer.alternative.routes.php

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa apelati fara rezerve la Serviciul Clienti, de Luni-Vineri intre orele 08:00-17:00, la numerele de telefon:

      Tel: 0259-306.110

      Tel: 0756-777.714

      Email: contact@euload.com


Va dorim o vara frumoasa in continuare !


Cu prietenie,

Aliz Jakab
Responsabil Relatii Clienti

www.euload.com
www.soft-transport.ro 
www.facebook.com/groups/infotransportatori/


Euload, Prieteni ai transportatorilor
 
25/06/2019 08:55