La multi ani Soft-Transport !
 
In atmosfera aceasta toxica in care se zbate transportul, venita in parte de la (pseudo)autoritatile noastre, parte de la Bruxelles si Londra, parte de la lipsa acuta de soferi (profesionisti), dublata de o viroza zdravana de toamna a subsemnatei, iata ca saptamana trecuta s-au implinit 5 ani de la lansarea aplicatiei Soft-Transport!

Luandu-mi portia de vitamine, si stand fortat in pat, am avut vreme sa meditez la cei 5 ani. Cinci ani care au zburat efectiv, in care singura noastra preocupare a fost sa dezvoltam si sa imbunatatim aplicatia!

Cinci ani in care ne-am luptat cu fel de fel de zvonuri aparute din senin (?!) pe piata: e prea ieftin, e nesecurizat, e doar pentru transportul pe comunitate, e prea tanar – nu e un program matur, e tot timpul in lucru, nu e terminat, nu suntem de gasit pe Internet, nu e ERP, si mai sunt, dar nu imi mai aduc aminte si de fapt nici nu conteaza.

Pentru ca Soft-Transport este o aplicatie VIE care, la fel ca si Transportul pe care il serveste, se afla in continua imbunatatire si dezvoltare! A sta pe loc inseamna a nu mai fi! Aplicatia incorporeaza experienta a peste 25 de ani de transport si sugestiile multor companii, clienti ai Soft-Transport: transportatori de toate felurile, case de expeditie si nu numai.

Pe scurt, il iubesc ! Nu doar pentru ca sunt parte din echipa de proiectare, ci il iubesc si ca utilizator!

Incercati-l ! Convingeti-va singuri! Aveti la dispozitie o serie de tutoriale la adresa : https://www.soft-transport.com/demo.php ! Luati-l in echipa voastra! Lucrati cu el! Si mergeti inainte!

Nu aveti (inca) nevoie de un soft specializat? Foarte bine ! Mergeti inainte si nu va dati batuti!

Imi iubesc munca si imi iubesc clientii. As vrea sa-i vad mergand inainte, indiferent cat de tulburi sunt apele!

Invatam tot timpul, munca si viata in general e o calatorie!

Noi mergem inainte!

Ioana Csengeri si intreaga echipa Soft-Transport
www.soft-transport.ro
www.euload.com
www.facebook.com/groups/infotransportatori/
 
21/10/2019 10:53