Profita acum de oferta noastra !
 
Te salut,

Avem o promoție.

E vorba de inregistrarea video a seminarului Analiza Cost/KM - Profitabilitate in transportul rutier de marfa, impreuna cu Workbook-ul seminarului. O prezentare de aproape 3 ore, structurata in doua parti, in care vorbim despre instrumente de analiza a costurilor, cum calculam principalii indicatori de cost, cum aplicam ceea ce calculam, cum imbunatatim portofoliul de clienti, cum putem sa crestem profitabilitatea.

E o tema actuala, atat prin prisma faptului ca ne apropiem de finalul de an, de perioada de renegociere a tarifelor pentru anul urmator, cat si prin prisma crizei care afecteaza transporturile (si nu numai).

Ce ai de facut daca doresti sa vizionezi seminarul?

Trimite un Reply la acest email cu textul Doresc seminarul si asigura-te ca ai un abonament EXTRA activ pe www.euload.com,

Nu uita ca perioada promotiei este limitata, din 30 octombrie 2019 pana 15 noiembrie 2019 , asa ca actioneaza chiar azi.


Cu prietenie,
Ioana Csengeri
www.euload.com

P.S. Mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre, poti gasi la urmatoarele adrese:

Aplicatia Soft-Transport - Software dedicat transportatorilor de marfa si caselor de expeditie- Garantat 100% - www.soft-transport.ro

Abonament Extra Euload - Platforma online dedicata transportatorilor - https://www.euload.com/subscription.php

Te invitam sa ni te alaturi si pe grupul de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/groups/infotransportatori/
 
30/10/2019 07:24