Restrictii de vara in Germania
 
Dragi prieteni,
 

Va reamintim ca in Germania, incepand din 1 iulie pana in 31 august, se introduc restrictii suplimentare de vara pe mai multe autostrazi, in fiecare sambata intre orele 07:00 – 20:00.

Datorita pandemiei, autoritatile din Germania au decis suspendarea restrictiilor de circulatie de vara in anumite regiuni (landuri), dar din pacate nu in toate.

Am incercat in link-ul de mai jos sa structuram aceste derogari astfel incat sa fie mai transparente:
https://www.euload.com/file//DE_Summer_Truck_Bans.pdf
In zonele marcate cu verde sunt ridicate restrictiile de sambata, iar in zonele marcate cu rosu se aplica restrictiile de sambata intre orele 07:00 – 20:00.

Euload.com va pune la dispozitie in cadrul abonamentului EXTRA o HARTA ELECTRONICA INTERACTIVA cu variantele de ocolire a autobenzilor cu interdictii de circulatie.

Aceasta harta va permite sa circulati si sambata in Germania in lunile de vara.

Asadar daca detii deja sau achizitionezi un Abonament Extra pe platforma EULOAD de 1 an de zile in valoare de 200 Ron (TVA inclus), beneficiezi si de harta online interactiva cu restrictiile de vara din Germania.
In plus, ai acces timp de un an de zile la restrictiile generale de circulatie din Europa, in format tabelar, pe langa multe alte facilitati ale Abonamentului Extra.

Daca doriti sa treceti la Abonament Extra,  puteti sa o faceti online, generand factura proforma la adresa https://www.euload.com/subscription.php.

Harta cu restricțiile de vara o puteti accesa in meniul de sus (Documentare -> Harti, Rute, Restricții -> Restrictii de vara Germania), sau in meniul din stanga (Speciale) sub Restrictii Generale de Circulatie.

Link-ul direct unde puteți accesa harta este:
https://www.euload.com/germany.summer.alternative.routes.php


Cu prietenie,
Echipa Euload

 
03/07/2020 12:54