O sinteza a modificarilor aduse de Pachetul de Mobilitate - forma finala
 
Dragi transportatori,

Din pacate, Pachetul de Mobilitate a fost adoptat in forma finala de Parlamentul European in sesiunea din 8-9 iulie 2020. Ramane doar sa fie publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Care vor fi principalele modificari pe care le aduce si termenele la care vor intra in vigoare, le regasiti sub forma tabelara la adresa (link-ul) de mai jos:

https://www.euload.com/download.file.php?id=191

Inainte sa cautam solutii de supravietuire, cred ca e important sa cunoastem aceste modificari, sa le analizam pe toate fetele, atat noi transportatorii, aici incluzand si soferii, cat si la nivel de asociatii sau autoritati.

Eu personal sunt foarte dezamagita, inca nu am gasit solutii, portite, cum vreti sa le spuneti, dar inca caut. Poate impreuna, mai multi, sa gasim vreuna.

Poate o greva a asociatiilor transportatorilor din Est, pe drumurile principale ale Europei, ar fi cea mai eficienta solutie, cel puțin pentru amanarea intrarii in vigoare a acestui pachet legislativ.

Dar acest lucru este de competenta asociatiilor!

Eu va doresc calm, claritate, intelepciune, creativitate, cam tot ceea ce lipseste din pacate, autoritatilor nationale sau europene.


Cu prietenie,
Ioana Csengeri
Administrator
www.euload.com
https://www.facebook.com/groups/infotransportatori/
 
17/07/2020 08:40