Pozitia UNTRR fata de proiectul de lege avansat in Parlament
 

Dragi prieteni,

Va invit sa cititi comunicatul de presa al UNTRR, in care isi exprima pozitia fata de Proiectul de lege depus in parlament de catre un grup de parlamentari PNL, pe tema amnistiei fiscale cu privire la impozitarea retroactiva a diurnelor DAR si a reducerii plafonului neimpozabil al diurnei.

E un punct de vedere profesional, bine scris, si cu care eu personal am rezonat. Tocmai de aceea, considerandu-l valoros si important, va invit, daca nu ati facut-o inca, sa-l cititi .

https://bit.ly/3iTMbmy

Pe de alta parte as vrea sa va invit intr-un grup de Telegram : Abuzuri ANAF (urmasul grupului de pe Whatsapp, Abuzuri ANAF, constituit adhoc de transportatori afectati, si care si-a atins maximul de 250 de persoane acceptat de aplicatie). Iata ce scriu administratorii acestui grup:

Grupul nostru Abuzuri Anaf a ajuns la numarul de membri maxim posibil pe whatsapp respectiv 250 persoane. Din acest motiv am creat un alt grup in paralel pe aplicatia Telegram (aplicatie care suporta grupuri cu 200.000 de membri) cu acelasi nume: Abuzuri ANAF! Pentru cei care au deja instalata aplicatia Telegram, grupul se gaseste la urmatorul link: https://t.me/joinchat/jO-70j9pcBlkNTVk . Aplicatia Telegram se gaseste in Google Play sau AppStore sau direct pe siteul dezvoltatorului:[ https://telegram.org ]
Noi vom continuam sa postam toate comentariile pe ambele grupuri dar in acelasi timp o sa-i rugam pe cei care posteaza sa o faca pe ambele grupuri pe cat posibil.
Va asteptam pe Telegram!


Aceste proteste, care se anunta pentru 16 septembrie 2021, sunt ultima forma de protest la care transportatorii pot apela pentru OPRIREA ABUZURILOR ANAF in ce priveste reincadrarea retroactiva pe 5 ani a diurnelor ca venituri salariale.

Este evident ca nu poti negocia cu ABUZATORII. Trebuie intai ca acestia sa opreasca abuzurile NECONDITIONAT (intre aceste abuzuri eu includ si Carantinarea soferilor), si pe urma, ca parteneri, va trebui, nu sa negociem, in intelesul ca unul cere, si celalalt vede cat poate lasa, ci sa stam la masa impreuna (una sau mai multe sesiuni de brainstorming), guvern si patronate, pentru un pachet de masuri care sa ajute industria romaneasca de transport sa supravietuiasca pe piata UE, in lumina noilor prevederi ale pachetului mobilitate 1, care va intra in vigoare in februarie 2022.

In acest sens, va invit sa ne trimiteti orice masura, facilitate, doleanta, sugestie a dumneavoastra care ar ajuta transportul romanesc, urmand ca noi sa centralizam aceste idei si propuneri si sa le inaintam autoritatilor, asociatilor, presei de specialitate, pentru a avea o agenda constructiva de lucru, cat de curand !

Va multumesc de pe acum pentru implicare !

Cu prietenie,
Ioana Csengeri 
www.euload.com
www.soft-transport.ro

https://www.facebook.com/groups/infotransportatori/

 
19/08/2021 13:13