Revin restrictiile de vara in Germania - Rute ocolitoare pentru acestea !
 

Va reamintim ca in Germania, incepand din 1 iulie pana in 31 august, se aplica restrictii suplimentare de vara pe mai multe autostrazi autovehiculelor de peste 7,5 tone, in fiecare sambata intre orele 07:00 – 20:00.

Euload.com pune la dispozitia dumneavoastra o HARTA ELECTRONICA INTERACTIVA cu variantele de ocolire a autobenzilor cu interdictii de circulatie, ce va permite sa circulati si sambata in Germania in lunile de vara.

Aceasta harta este accesibila in baza unui abonament Extra, incepand de la 90 lei.

Prin Abonament Extra aveti acces si la restrictiile generale de circulatie din Europa, in format tabelar, pe langa multe alte facilitati, pe care le puteti consulta aici.

Totodata am implementat o aplicatie de mobil pentru restrictii de vara din Germania (pentru Android), utila in special soferilor dumneavoastra.

Link-ul de unde se poate descarca aceasta aplicatie este:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.euload.germany_driving_restrictions&hl=ro

Pretul acestei aplicatii este 5,99 lei (TVA inclus), acesta fiind un pret pe viata, update-urile aplicatiei fiind gratuite.

Pentru orice asistenta si informatii suplimentare ma puteti apela fara rezerve de Luni pana Vineri intre orele 08:00-17:00, la numerele de telefon:

      Tel: 0259-306.110

      Tel: 0756-777.714

      Email: contact@euload.com


Va dorim o vara frumoasa in continuare !

Echipa Euload

 
27/06/2022 14:06