Calculul Detasarii Soferilor - implementat in Soft-Transport !
 
Dragi prieteni,

Astazi lansam o noua versiune a aplicatiei SOFT-TRANSPORT !

Versiunea 27, o versiune dedicata detasarii transnaționale a soferilor.

Aceasta versiune reuseste sa rezolve, zicem noi, provocarile aduse de prevederile Pachetului de Mobilitate si de modificarile legislative nationale din ultimul an.

Modulul dedicat Detasarii Transnationale, prezinta urmatoarele capabilitati:

Delimitarea clara, pe perioada deplasarii, a situatiilor de detasare de cele de delegare
Compararea – suprapunerea pe calendar a acestor perioade – cu
a. punctele de incarcare/descarcare si alte puncte relevante ale comenzii de transport
b. punctele din cardul tahograf al soferului referitor la incepere program/ intrare la frontiera
Ajustarea la nevoie, cu usurinta, direct pe calendar, a perioadelor de detasare conform informatiilor din comenzi si de pe cardul tahograf al soferului.
    
Tratarea concomitenta (calcularea perioadelor si a indemnizatiei) si pentru situatiile in care soferul se afla in delegare, atat in strainatate (extern), cat si intern

Flexibilitate in stabilirea nivelului de indemnizatie de detasare transnationala, indemnizatiei cu titlu de compensare cheltuieli de masa pe perioada detasarii, a indemnizatiei de delegare- la nivel de compartiment.

Stabilirea cu ușurința a nivelului minim al îndemnizației de detașare de acordat, pentru fiecare țara, prin comparație cu Remunerația Minima Solicitata conform Pachetului de Mobilitate. Verificarea cu ușurința a ajustarilor lunare necesare și tiparirea informarii șoferilor, ceruta de legislație.

Posibilitatea de a introduce valorile negociate individual, cum ar fi salariul de baza brut, îndemnizația minima/zi la extern , respectiv îndemnizația minima /zi la intern.

Calculul îndemnizației de detașare minim acordate, îndemnizației cu titlu de compensare cheltuieli de masa pe perioada detașarii, a îndemnizației de delegare pe perioada deplasarii.

Flexibilitate în alegerea timpului considerat lucrat conform tahograf: conducere, alte munci, disponibilitate (la nevoie). Posibilitatea tiparirii unui raport tahograf strict pe perioadele de detașare.

Calculul unui timp lucrat estimat, bazat pe km rulați și numarul de încarcari , descarcari, pentru a putea identifica eventualele manipulari ale șoferilor în spectrul alte munci și/sau disponibilitate.

Calculul totalului lunar al tuturor îndemnizațiilor aferente deplasarilor și compararea acestora cu nivelul cerut de compartiment, respectiv cu nivelul negociat individual.

Calculul valorilor maxim deductibile atât în funcție de plafonul de 2.5 ori nivelul indemnizației stabilite pentru bugetari, cât și a plafonului lunar în funcție de 3*(salariul de baza/numar zile lucratoare) *nr.zile deplasare.

Posibilitatea de a vizualiza concomitent, ca o recapitulație – nivelul îndemnizației conform negocierii la nivel de compartiment și/sau individual, cât și a plafoanelor impuse de Pachetul de Mobilitate și Codul Fiscal.

Posibilitatea de a acorda o îndemnizație de detașare suplimentara, daca acest lucru se dorește.

Tiparirea documentelor solicitate de controalele IMI.

Tiparirea ordinelor de deplasare și evidența acestora.

Cu speranța și încredere în soluții la problemele pe care le întâmpinam ca și transportatori, va dorim Sarbatori de Craciun binecuvântate și un An Nou Fericit și Rodnic !

Informatii suplimentare cu privire la aplicatie puteti gasi si pe website-ul dedicat acesteia: www.soft-transport.roCu prietenie,

Ioana Csengeri
www.soft-transport.ro
www.euload.com
www.facebook.com/groups/infotransportatori
PRO TRANS- canal de informare / comunicare transportatori
 
13/12/2022 10:06