Titlu: Formularul A1Companie: Lenel Trans SRLData: 14:27 - 27/03/2017
Stie care mai  multe detalii despre Formularul A1 pentru cei carora li se aplica legea Macron de la  1 Aprilie pt Franta .E obligatoriu, ce este , cum se obtine ?
 
 
Companie: Euload SRL   Data: 10:16 - 20/04/2017 

Buna ziua,

Francezii au anuntat ca soferii inregistrati ca detasati in Franta in baza acelor declaratii semnate de reprezentantul din Franta si care ar trebui, in viziunea lor, pastrate la bordul vehiculului, sa aiba in plus, incepand de la 1 aprilie 2017 si formularul A1. Formularul A1 ar atesta faptul ca soferii beneficiaza de plata contributiilor pentru pensie, in statul de origine, adica in Romania. Insa formularul A1 declarat are deja efecte pe legislatia UE existenta. Legea Macron este in infringement, si de fapt e riscant sa o aplice. Tocmai de aceea nici nu au dat amenzi inca.

In vara aceasta sau cel putin anul acesta ar trebui sa fie gata noul pachet rutier care se vrea, probabil, un compromis intre est si vest.

Informatii detailate legat de formuarul A1 veti gasi alaturandu-va grupului de facebook InfoTransportatori la adresa: https://www.facebook.com/groups/infotransportatori/


Cu stima,

Echipa Euload

www.euload.com