TERMENII DE UTILIZARE PLATFORMĂ ONLINE PENTRU TRANSPORTATORI
 
1. FURNIZORUL SERVICIULUI
2. BENEFICIARII
3. NATURA SERVICIULUI
4. TIPURI DE ABONAMENTE SI TARIFE
5. RESPONSABILITATI
6. ABONARE NEWSLETTER
 
1. FURNIZORUL SERVICIULUI
 
 EULOAD SRL in calitate de proprietar al website-ului www.euload.com este furnizorul serviciului platformei online pentru transportatori.
 
2. BENEFICIARII
 
 Beneficiarii acestui serviciu pot fi orice persoane juridice inregistrate si functionand legal in oricare din tarile din Europa.
 
3. NATURA SERVICIULUI
 
 Platforma Euload este un serviciu care se desfasoara pe Internet, mai precis pe website-ul www.euload.com.
 
 El permite Inregistrarea firmelor, a contractelor pentru Camioane sau a Marfurilor disponibile ale acestora, in scopul publicarii on-line a acestora (pe Internet). Inregistrarea acestora se poate face atat pe Internet cat si prin intermediul telefonului, fax-ului sau email-ului, apeland la Serviuciul Clienti disponibil.
 
 Baza de date formata prin inregistrarile de mai sus, poate fi interogata on-line. Cautarile se pot face dupa criterii multiple. Modul de cautare este unul flexibil, cu o interfata prietenoasa care sa permita salvarea preferintelor utilizatorului.
 
 Echipa care dezvolta aplicatia pe Internet face eforturi pentru imbunatatirea continua a serviciului si adaugarea de noi sectiuni utile (alaturi de cele existente deja: harti on-line, forum de dezbateri, stiri si informatii utile, legislatie, modele documente, aplicatii utile, mica publicitate, link-uri utile) pe site-ul euload.com.
 
 
4. TIPURI DE ABONAMENTE SI TARIFE
 
 Abonamentul baza - GRATUIT
 Include urmatoarele servicii :
 - Catalogul firmelor
 - Vizualizare incidente de plată și transport
 - Info țări (Hărți, Rute)
 - Informații utile, legislație
 - Forum
 - Mică publicitate
 - Agendă electronică
  
 Abonamentul EXTRA
 Include urmatoarele facilitati suplimentare :
 - Hărți HERE interactive
 - postarea si cautarea contractelor de marfuri si camioane
 - Program pentru Adeverinte de concediu
 - Calcul cost/km
 - Calculator de diurna
 - Calcul FAZ
 - Restrictii generale de circulatie
 Pentru detalii privind aceste facilitati, dati click pe butonul
 
Abonamentul EXTRA va ofera posibilitatea de a beneficia si de facilitatile introduse ulterior, pe parcursul functionarii bursei.
 
Costul abonamentului EXTRA
 Pentru clientii din Romania :
 - 90 RON pe 3 luni (TVA inclus)
 - 150 RON pe 6 luni (TVA inclus)
 - 220 RON pe 1 an (TVA inclus)
 Pentru clientii din strainatate :
 - 20 EUR pe 3 luni
 - 35 EUR pe 6 luni
 - 50 EUR pe 1 an
  
Modalitati de plata a abonamentului EXTRA  
  
 - virament bancar:
In contul in RON : RO68 RZBR 0000 0600 1007 9603, deschis la Raiffeisen Bank - Agentia Marghita, titular cont S.C. EULOAD S.R.L., cod fiscal : RO 18481322 .
 - virament bancar:
In contul in EUR : RO77 RZBR 0000 0600 1007 9635, deschis la Raiffeisen Bank - Agentia Marghita, titular cont S.C. EULOAD S.R.L., cod fiscal : RO 18481322 .
 - Online, cu Card Bancar, din contul Dvs. de pe Euload.com, accesând pagina
  
 Dupa expirarea abonamentului EXTRA, clientii beneficiaza in continuare de abonamentul BAZA, gratuit.
 Clientii care doresc sa prelungeasca abonamentul extra si efectueaza plata inainte de expirare beneficiaza de continuitate. In cazul in care plata se face dupa expirare, clientul va beneficia din nou de abonamentul extra in momentul intrarii banilor in contul bursei.
 
5. RESPONSABILITATI
 
 Furnizorul serviciului platformei Euload se obliga sa mentina in stare de functionare site-ul www.euload.com (cu exceptia situatiilor in care acest lucru nu depinde de el).
 
 Beneficiarii serviciului se obliga sa foloseasca acest website conform principiului bunei-credinte, sa nu publice informatii false sau care pot aduce atingere nejustificata altor membri.
 
 Furnizorul servicului are, la orice moment, dreptul sa intrerupa publicarea oricaror informatii care sunt false sau sunt contrare bunelor maniere. Deasemenea , furnizorul serviciului este indreptatit sa intrerupa dreptul de utilizare al oricarui membru in caz de neplata a abonamentului sau comportament inadecvat.
 
 Furnizorul serviciului nu este insa in nici un fel responsabil de informatiile pe care membri sai le publica pe acest site.
 
 Furnizorul serviciului isi rezerva dreptul de a modifica sau adauga noi prevederi la acesti Termeni de Utilizare. Orice modificare intra in vigoare din momentul publicarii ei pe website-ul www.euload.com. Folosirea serviciului ulterior modificarii, presupune acceptarea implicita a noilor Termeni de Utilizare.
 
 Acest website, incluzand informatiile cuprinse, software-ul si design-ul sunt proprietatea exclusiva a SC Euload SRL. El este protejat conform legii drepturilor de autor, al marcilor de comert, al marcilor de servicii si patentelor. Utilizarea acestui site este permisa numai in scopuri personale sau comerciale, asa cum sunt ele prevazute in Termenii de Utilizare. Este interzisa copierea, distributia, reproducerea, republicarea, inchirierea sau vanzarea continutului acestui website, inclusiv a informatiilor din baza de date , fara consimtamantul scris al SC Euload SRL.
 
 
6. ABONARE NEWSLETTER
 
 Odata inregistrat pe platforma noastra, va abonati in mod automat la newsletter.
 
 Newsletter-urile contin informatii utile, pe care vi le trimitem, atunci cand apar noutati in domeniul transporturilor sau facilitati noi pe site.
 
 Va puteti dezabona de la newsletter foarte simplu, trimitand un replay cu dezabonare, oricand doriti.