Afla cu cine colaborezi
 
 
     Verificarea credibilitatii (bonitatii) unei firme este un serviciu de informare rapida oferit de catre bursa noastra, tuturor membrilor nostri, cu scopul de a preveni situatii nedorite cu privire la partenerii sau viitorii parteneri de afaceri de exemplu: inexistenta firmei, incapacitate de plata, interdictii bancare, datorii, procese.
 
     Solicitarea unui raport de bonitate pentru o firma se face printr-un formular de comanda online. Pentru obtinerea unor informatii cat mai reale este necesar ca solicitantul sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea.
 
     Dupa trimiterea formularului de comanda puteti descarca automat o factura proforma, aceasta continand toate informatiile necesare efectuarii platii contravalorii serviciului oferite de noi.
 
 
     Costurile unui raport
 
 
 TipPentru membrii cu abonament EXTRA PLATITPentru membrii cu abonament BAZA GRATUIT
 Verificare in regim STANDARD (expediat in 6 zile lucratoare)60 RON80 RON
 Verificare in regim RAPID (expediat in 4 zile lucratoare)70 RON90 RON
 Verificare in regim URGENT (expediat in 2 zile lucratoare)80 RON100 RON
 
     Informatiile solicitate vor fi furnizate de catre SC Euload SRL in cel mai scurt timp posibil, tinand cont de regimul ales de catre dvs (Standard, Rapid, Urgent)
 
     Pentru procesarea solicitarilor in timp real este necesar trimiterea pe fax a documentului doveditor efectuarii platii contravalorii serviciului solicitat pe nr de fax 0259-36.22.33. In caz contrar zilele de procesare a raportului se calculeaza din momentul incasarii banilor in contul Euload.
 
 
 
 
     Pentru a putea accesa acest serviciu, este necesar sa va autentificati (logati)
 
Utilizator
Parola
 
 Am uitat parola
 
     Daca nu aveti inca cont pe bursa, va rugam sa va inregistrati acum GRATUIT !
 
 
     Pentru informatii suplimentare despre abonamente, va rugam sa dati click aici.