Dorim să vă punem în atenție Scrisoarea deschisă a transportatorilor rutieri români adresată Comisiei Europene și Parlamentului European.

 

Această scrisoare, redactată cu ajutorul nostru, cu implicarea directă a membrilor noștri, o puteți consulta la adresa : https://www.euload.com/download.file.php?id=74

Lista semnatarilor acestei scrisori deschise o găsiți la adresa https://www.euload.com/download.file.php?id=75 .

 

Dacă nu sunteți între semnatari și doriți să fiți puteți descărca scrisoarea, semna și ștampila și trimite apoi pe adresa noastră de email: contact@euload.com.

Vă mulțumim.

 

Comentar(ii)

  • no,14/07/2023 15:58

    http://www.translinkgrup.ro

  • Ioana Csengeri - Euload,26/04/2017 10:56

    Am primit de la UNTRR urm[torul mesaj de sus'inere: " [...] UNTRR saluta orice propunere care vine sa sustina industria de transport rutier si care se alatura demersurilor realizate deja de catre asociatia noastra pentru inlaturarea barierelor neoprotectioniste din transportul rutier din Uniunea Europeana. Firmele de transport care vor sa se alature demersurilor noastre pot participa la consultarile pe care le lansam ocazional, precum cea lansata in data de 11 aprilie 2017 - Consultarea UNTRR – soluții de compromis cu privire la pachetul rutier (mai multe detalii aici: https://www.untrr.ro/diverse/consultare-untrr--solutii-de-compromis-cu-privire-la-pachetul-rutier.html) ". Le multumim!

  • Siegfried Mayer,23/04/2017 07:02

    Sustin din toata inima acest demers. Pacat ca aceasta unitate in gandire vine dupa ce in fapt ne-am distrus cu buna stiinta unitatea patronala si ne-am batut joc de liderii patronali autentici, care ar fi putut sa ne reprezinte cu succes si la nivel de PE. Voi face demersuri ca FORT sa subscrie la aceasta initiativa.

  • Floryn,20/04/2017 23:48

    Aceasta scrisoare ar fi indicat sa o puneti si la LISTA DE DISCUTII de pe bursa ! Cu siguranta cred ca va fi semnata de mai multi transportatori ;) . . . E o idee buna dar si interesanta , Dar problema e cine ne-ar putea_o sustine in Parlamentul European... De citit sau tradus in engleza nu cred ca e greu, mai greu e sa avem omul la locul potrivit pentru aceasta ;)

Introduceţi un comentariu