Dragi transportatori,

Probabil ați auzit cu toții de ultimele evoluții în direcția adoptării pachetului de mobilitate. Cum arată acest pachet după ultima negociere și după ultimul vot în comisia TRAN și care sunt principalele modificări pe care le aduce și termenele la care vor intra în vigoare, le regăsiți sub formă tabelară la adresa (link-ul) de mai jos:

https://www.euload.com/download.file.php?id=153

Eu vă invit să le analizați și distribuiți la cât mai mulți, pentru că am impresia că aceste măsuri sunt insuficient cunoscute atât între noi transportatorii, aici incluzând și șoferii, cât și la nivel de asociații, ca să nu mai vorbim la nivel de autorități, minister, parlamentari, etc.

Eu mă abțin (cu greu) să comentez, pentru că vreau să-i las pe alții care sunt mai în măsură și mai îndreptățiți ca și mine să o facă.
 

Comentar(ii)

  • Konzac,28/05/2020 01:43

    O zi buna. Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă deconta datoria sau pentru a vă plăti facturile? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte institute financiare? Contact prin: https://quickloanfirm.webs.com, quickloanlender.help@gmail.com WhatsApp: 16083529056) * Împrumuturi pentru vehicule * Împrumuturi imobiliare * Împrumuturi de afaceri * Alte împrumuturi * Linie de credit * Master Card

Introduceţi un comentariu