O informație BOMBĂ pe care d-na ministru al muncii Raluca Turcan a furnizat-o cu ocazia întâlnirii de lucru pe care a avut-o cu mediul de afaceri bihorean la sediul Prefecturii din Oradea în data de 16 septembrie 2021, si la care am participat și noi, este următoarea:

Decizia de impozitare a diurnei este impusă de la Bruxelles , unde s-a deplasat personal pentru a discuta cu d-na comisar de transport Adina Vălean, pe marginea acestui subiect. D-na Turcan ne-a informat că la nivel european există o lege care prevede impozitarea diurnei.

Cum ne-am arătat nedumerirea, vis-a-vis de un astfel de act normativ, d-na ministru ne-a invitat la o altă discuție pe marginea acestui subiect, la București.

Atenție, nu e vorba de impozitarea retroactivă a diurnei, aceasta este folosită ca un instrument de șantaj, pentru a obține acordul transportatorilor pe marginea impozitării diurnei în viitor!

La remarca noastră, că România ar trebui să fie un stat autonom și suveran, iar politica fiscală și economică a României ar trebui decisă la București, d-na ministru a subliniat că dânsa a fost la Bruxelles pentru a ne apăra ! Oare așa să fie, oare poate dânsa să salveze transportul românesc?

Cert este, că avem confirmarea de la cel mai înalt nivel, că cei care susțin impozitarea diurnei în viitor, fie și prin reducerea plafonului neimpozabil al diurnei, fie că sunt politicieni, consultanți, ziariști, partide politice, trusturi media, organizații sau cine și ce or mai fi, sunt de fapt coordonați (și cine știe, recompensați) de la Bruxelles, trădând interesele propriei țări.

Vor să ne scoată din piață, cu și prin orice mijloace !

 

Introduceţi un comentariu