Supunerea la vot Miercuri, 27 octombrie 2021, în Senatul României a prevederilor cu privire la condiționarea locului de muncă de certificatul verde A VALIDAT de fapt teoriile celor numiți conspiraționisti de către reprezentanții puterii.

Conform citatului celebru:

Fă trei preziceri corecte, consecutive și vei fi considerat un expert !

A consecinței directe a acestuia:

Oricine se prezintă ca expert și face trei preziceri incorecte, consecutive este fie mincinos , fie amator !

Și derulând mental firul evenimentelor din ultimul an și jumătate, se pare că așa-zișii conspirationisti sunt de fapt Experții, iar mult trâmbițații experți , atunci, nu sunt decât Conspiraționiști (mincinoși) sau Amatori !

Experții, cei din Comitetul tehnico-științific care se ocupă de pandemie în România sunt la fel de “științifici” pe cât era și socialismul științific și materialismul dialectic pe vremea comunismului. Adică zero absolut !

Domnilor guvernanți, greșiți profund, lovind în economia României. O distrugeți printr-un knock-out !

În urma dezastrului vor suferi deopotrivă vaccinați și nevaccinați. Declanșați o CRIZĂ GENERALĂ , pe lângă cea medicală.

Și pentru că se pare că sunteți în criză de idei, vă dau eu câteva:

  1. Înainte să obligați de facto ca oamenii să se vaccineze, luați-vă responsabilitatea ! În locul formularului cu vaccinarea oamenilor pe proprie răspundere, asumați-vă răspunderea pentru efectele adverse (foarte rare sau deloc după declarațiile dvs.) luând modelul asigurărilor RCA, care oferă despăgubiri în caz de accident, pentru incapacitate temporară de muncă, incapacitate permanentă de muncă și deces , până la 6 milioane de euro pe persoană.
  2. Testați oamenii înainte de administrarea vaccinului. Din zona experților guvernamentali se spune că rata de infectare reală este mult mai mare decât cea indicată de cifrele oficiale, fiind in jur de 100.000 cazuri zilnic. Ei bine, dacă este adevărat și rata de vaccinare este și ea în jur de 100.000 de doze zilnic, e practic evident că un procent semnificativ din oameni va fi deja pozitiv când veți administra vaccinul, lucru total nerecomandat, ca să nu zic interzis de medici !
  3. Puneți accentul și pe tratament ! Revizuiți protocoalele, cumpărați medicamente, fabricați medicamente (Ungaria a făcut trei fabrici de medicamente în vara 2021), ascultați medicii , nu-i blamați pe cei care vin cu opinii critice sau cu completări la adresa protocoalelor sau a procedurilor medicale.
  4. Transparentizați în mod real efectele adverse, nu le ascundeți sub preș ! Aici nu suntem la disciplina Marketing !
  5. Nu mai faceți loterii, nu mai dați bonusuri (bani sau mici și bere) pentru vaccinare !
  6. Responsabilizați medicii – anulați actul normativ care spune că medicii nu mai răspund pentru malpraxis.
  7. Nu promiteți ceea ce nu știți ! Nu promiteti ceea ce știți că nu e adevărat ! Pentru că vă DECREDIBILIZAȚI !
  8. Transparentizați cifrele legate de spitalizări, intubări, decese la nivel de unitate spitalicească. Nu mai interziceți spitalelor să comunice astfel de informații.
  9. Nu mai plătiți presa, nu mai cenzurați informația.
  10. Publicați măsuri reale de prevenție ( pe lângă mască și spălat pe mâini) , demitizați boala (nu o mai prezentați ca un bau-bau) – prezentați clar simptomele, cum poate evolua boala – pe zile. Care ar fi tratamentul ambulator recomandat – când și cum să fie administrat – pe zile - pt că nu toți medicii de familie au timp să explice în detaliu tratamentul. Publicați soluții de recuperare post-covid.
  11. Pentru cei care s-au vaccinat, dar s-au îmbolnăvit și au fost spitalizați sau au decedat oferiți despăgubiri consistente.
  12. Calmați-vă și calmați populația ! Orice mamă din țara asta și nu numai vă va spune că atunci când copilul se îmbolnăvește primul lucru pe care trebuie să-l facă este să se liniștească pe ea însăși și pe urmă să liniștească copilul.

Domnilor guvernanți și dragă mass-media , ideea de dezastru creează adrenalină, iar adrenalina creează dependență ! Atenție mare la îndrăgostiții de dezastre ! După ce economia se va prăbuși și dezastrul va fi ireparabil de unde vă veți mai primi bănuții?

În formula unu, atunci când o persoană ia ore de conducere , i se spune că dacă la un moment dat mașina se îndreaptă spre zid, să nu privească ZIDUL, pentru că dezastrul nu poate fi evitat în acest fel. Să-și mute privirea spre pistă și în acest fel, într-un mod uimitor, mâinile vor acționa așa încât mașina va ajunge în locul unde privesc ochii pilotului !

Nu vă amăgiți ! O astfel de măsură ca cea supusă la vot ieri în Senat, chiar dacă desființează Constituția și dreptul fundamental și necondiționat la muncă, nu va desființa Conștiința pe care mulți români o au. Ei nu vor accepta ca să devină prigonitorii angajaților, furnizorilor sau ai clienților lor !

Această măsură nu va rezolva problema medicală , dar va genera în schimb alte probleme majore, care vor duce la colapsul României. 

Asta e ceea ce vă doriți?

 

Comentar(ii)

  • Stodinetchi Marius Florentin ,21/12/2021 10:54

    Felicitări !!!❤❤❤

Introduceţi un comentariu